PL: az Oscar-díjas színésznő befektetne szeretett csapatába

Vágólapra másolva!
2023.01.31. 16:57
null
Reese Witherspoon szívesen befektetne az Arsenalba (Fotó: Getty Images)
A nagy futballrajongó hírében álló Oscar-díjas színésznő, Reese Witherspoon a BBC egyik műsorában elárulta azt, hogy szívesen befektetne szeretett csapatába, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Arsenalba – hívta fel a figyelmet a Mirror.

 

A színésznőtől megkérdezték, hogy Ryan Reynoldshoz és Rob McElhenneyhez hasonlóan (AFC Wrexham) szívesen befektetne-e egy brit futballcsapatba.

„Ha van hely az Arsenalnál, akkor a fiaimmal nagyon izgatottak lennénk. Ez ugyanis a családunk kedvenc csapata – mondta nevetve Reese Witherspoon. – Imádom az amerikai labdarúgást, de a Premier League-et is figyelemmel kísérem, és az elmúlt hónapokban igen közel voltam ahhoz, hogy befektessek az egyik klubba.”

Hozzátette, hogy a Paris Saint-Germainnek is szurkol.


Mint azt tavaly áprilisban mi is megírtuk, a 2020 óta MLS-tagsággal rendelkező Nashville SC társtulajdonosa lett a színésznő és magyar származású férje, a médiapiaci és technológiai területen befektetőként tevékenykedő Jim Toth.

A nagyapja révén magyar származású Toth 1970-ben, a pennsylvaniai Aliquippában született, majd politikatudományok szakon szerzett diplomát Kaliforniában. Ezután álomszerűen alakult az élete, hiszen egy amerikai tehetség- és sportügynökség postaterméből indulva egészen az ügynöki pozícióig küzdötte fel magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik