Juve: világszerte eltiltották a futballtól a Tottenham igazgatóját

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.29. 14:37
null
Fabio Paraticit világszerte eltiltották a labdarúgástól (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, januárban 15 pontot vontak le az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventustól annak pénzügyi trükközései miatt, s a torinóiak több vezetőségi tagját is jelentős időre tiltotta el az olasz sportági szövetség (FIGC). A jelenleg az angol Tottenham futballért felelős ügyvezető igazgatójaként dolgozó Fabio Paratici is az érintettek között volt, s most a nemzetközi szövetség (FIFA) világszerte is eltiltotta őt a labdarúgással kapcsolatos tevékenységektől – írta meg a Sky Sports.

 

A Juventus pontlevonása mellett 12 tisztviselőt tiltottak el Olaszországban, de az olasz szövetség kérte, hogy az eltiltásokat világszerte terjesszék ki. A FIFA a Sky Sportsnak megerősítette, hogy teljesítette a kérést, így Paraticit globálisan eltiltották a labdarúgástól.

A portál megkereste az észak-londoni klubot és az angol Labdarúgó-szövetséget (FA), s úgy értesült, Paratici nem folytathat semmilyen transzferpiaci tevékenységet, azaz nem beszélhet ügynökökkel és nem tárgyalhat üzletekről, ugyanakkor a Tottenhamen belül továbbra is dolgozhat.

A Sky Sports News hivatalos felvilágosítást kért, mert kérdéses, Paratici részt vehet-e Antonio Conte után az új menedzser keresésében.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik