PL: kihagyja az idény hátralevő részét a Nottingham új-zélandi rekordere

Vágólapra másolva!
2023.03.30. 14:18
null
Chris Wood a válogatott szünet alatt sérült meg (Fotó: Getty Images, archív)
Az idény hátralevő részében combsérülés miatt nem számíthat Chris Woodra a labdarúgó Premier League-ben szereplő Nottingham Forest.

 

Wood 70-szer játszott eddig az új-zélandi A-válogatottban, 33 góljával rekorder a nemzeti csapatban. A 31 éves csatár januárban a Newcastle Unitedtől kölcsönben érkezett a Nottinghamhez, és március 11-én, a Tottenham ellen 3–1-re elvesztett idegenbeli bajnokin csereként beállva sérült meg mindössze hat perc játék után. Így két hete kihagyta a Newcastle United elleni mérkőzést, majd múlt héten elutazott Aucklandbe az új-zélandi válogatott Kína elleni két felkészülési találkozójára. Az elsőn nem kapott játéklehetőséget, a második előtt pedig kényszerűségből visszautazott klubjához a kezelések folytatására.

„Chris Wood kidőlt a szezonra” – közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján Steve Cooper, a Nottingham trénere, és hozzáfűzte: a csatár a válogatott szünet alatt sérült meg.

A Nottingham 27 mérkőzés alatt gyűjtött 26 pontjával a 16. helyen áll az élvonalban, ezzel két pontra van a kieső zónától – szombaton a Wolverhampton Wandererst fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik