PL: visszavonulása után Harry Kane az NFL-ben folytatná

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.31. 20:00
null
Harry Kane az NFL-ben is szívesen rúgná a bőrt (Fotó: AFP)
A Tottenham Hotspur szupersztárja, Harry Kane a Good Morning America in NYC műsorában beszélt róla, hogy visszavonulását követően a futball amerikai verziójában is kipróbálná magát rúgóként.

 

Kane már többször is érdeklődését fejezte ki az amerikai futball iránt, hisz évek óta részt vesz a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) Londonban zajló mérkőzésein.

Amerikai idő szerint szerda reggel azonban az angol válogatott csatár azt is elárulta, nem csak nézőként venne részt szívesen NFL-meccseken.

„Mindenképpen fel szeretném fedezni ezt a világot is. Természetesen tudom, hogy rengeteg munka kell, hogy odakerüljek, nem várom el, hogy egyszer csak odaálljak, és berúgjak mindent. Az biztos, hogy nagyon szeretem a sportágat, és imádnám, ha kipróbálhatnám magam benne” – fejtette ki a terveit a Tottenham sztárja.

Kane álmának realitásáról a Halhatatlanok Csarnokába is beválasztott rúgó, Morten Andersen így nyilatkozott:

„Nem mondom, hogy Kane nem képes rá, és azt sem, hogy nevetséges az ötlete, de mielőtt minden idők legjobb rúgójaként koronázzuk meg, nézzük meg, hogy nézne ki ez a gyakorlatban. Az biztos, hogy teljesen más mentalitással kell odaállni a labda mögé a két sportágban” – mondta az NFL-legenda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik